De Koep

Prijzen

Knippen
€ 28,-
Een volledige knipbeurt waarbij we daarna een passende styling geven met een van onze producten.
Knippen & wassen
€ 32,-
Voordat we je gaan knippen wassen we je haren waarbij je een hoofdmassage krijgt met shampoo en conditioner van de speciale SEB-MAN line. Gevolgd door een volledige knipbeurt waarbij we daarna je haar stylen.
Wassen
€ 4,-
We wassen we je haren waarbij je een hoofdmassage krijgt met shampoo en conditioner van de speciale SEB-MAN line.
Tondeuse
€ 19,-
Voor mannen die kiezen voor het stoere korte kapsel. We werken de contouren bij, de nek en desgewenst de wenkbrauwen en oren.
Baard trimmen
€ 15,-
De korte baard en contouren worden met de tondeuse op de gewenste lengte bijgewerkt.
Baard scheren nat
€ 29,-
Klassiek scheren met het klapmes voor glad resultaat.
Volledige baard behandeling
€ 25,-
Een volledige trim-, knip- en scheerbeurt van je baard. De onderkant van je gezicht wordt gereinigd met een warme en koude handdoek. Hierna geven we je advies en stylen we je met de juiste baard- en/ of gezichtsproduct.
Baard kleuren
€ 12,50
Heeft je hoofdhaar een andere kleur dan je baard? Begin je grijs te worden? Of wil je de lichte plekken in je baard bijkleuren? Door je baard te verven heb je 3-4 weken een mooie verzorgde baard.
Haar kleuren
€ 25,-
Voor een grijze haardekking werken wij met mooie natuurlijke tinten om een zo’n natuurlijk mogelijke coup te creëren.
Haar stylen
€ 18,-
Heb je een speciale gelegenheid waarbij je goed voor de dag wilt komen en je geen zorgen wilt maken of je haar de hele dag goed blijft zitten. Wij stijlen je haar met de beste producten uit ons top assortiment van SEB-MAN
Het knipabonnement
€ 336,-
Met ons knip-abonnement kun je een jaar onbezorgd en onbeperkt naar de kapper waardoor je er altijd op en top bijloopt. De abonnementsprijs moet in één keer voldaan. Draag jij een nieuwe abonnementhouder aan dan ontvang je een shampoo of gel van SEB-MAN cadeau.
Junior knipbeurt
t/m 3 jaar € 12,-
t/m 12 jaar € 20,-